Finance & Control - Bedrijfswaarderingen en Investeringen

SERUM heeft een brede ervaring met fusies, overnames, bedrijfsopvolging en afsplitsingen van ondernemingen. Daarbij richt de dienstverlening zich voornamelijk op het analyseren van cijfermateriaal, marktposities en bedrijfsprocessen. SERUM denkt met u mee en tracht altijd creatief te zijn om verantwoorde oplossingen aan te dragen voor deal breakers. SERUM ondersteunt u daarnaast ook bij het opstellen van overeenkomsten en waarderingen in het kader van de betreffende transactie.

SERUM ondersteunt de onderneming bij het analyseren van kansen en bedreigingen van de nieuwe onderneming. Daarbij behoren ook het verkennen van de markt, het analyseren van alternatieve investeringsmogelijkheden, het opstellen van een (meerjaren)begroting en het vaststellen van de financieringsbehoefte. Ook kan SERUM bemiddelen tussen u en de bank als het gaat om de aanvraag van nieuwe kredieten of de herfinanciering van de nieuwe onderneming.

Tot slot kan SERUM u helpen bij het identificeren van targets of samenwerkingspartners. Het kan daarbij gaan om de (door)start van een onderneming of verkoop van uw onderneming. Ook investeert SERUM zelf in ondernemingen.

Citaat - Download

Life is what happens to you while you are busy making other plans - JL/BK (1998)

Partners

limetree.jpg

Contact

SERUM Consultancy B.V.
dr J.R.H.J. van Kuijck RA RC 

Telefoon: +31 (0)6-513 66 752
E-mail: bvk@serum.nl